Ființă cu parfum de primavara

Ființă cu parfum de primavara

Ființă cu parfum de primavara

No Comments

“Domnul mi Se arata de departe: “Te iubesc cu o iubire vesnica; de aceea iti pastrez bunatatea Mea!” Ieremia 31:3

Pentru tine- fiinta cu parfum de primavara, tu- fiinta a renasterii si datatoare de viata, tu- fiinta minunata si pretioasa ca un margaritar, pentru tine- fiinta gingasa care te numesti FEMEIE- LA MULTI ANI!

“La multi ani!” nu doar pentru astazi, “La multi ani!” pentru fiecare zi a vietii tale, pentru ca tu esti un dar de la Dumnezeu pentru lume, tu esti chipul si asemanarea lui Dumnezeu trimisa pe pamant, tu esti un cadou frumos plin cu gingasie, cu iubire, cu frumusete, cu bunatate si blandete. Dumnezeu cand te-a creat a pus in tine tot ce a fost mai gingas si mai suav, a pus toata frumusetea si a spus: “IMI PLACE!”

Cand te-a creat, Dumnezeu a pus in tine asa o iubire cum nici o fiinta nu poate iubi vreodata, ti-a dat atat de multa incat inima ta revarsa de iubire fata de altii si chiar neconditionat! Te-a facut o zeita a iubirii, cum iubesti tu nimeni nu poate iubi si a spus: “TE IUBESC!” Si pentru ca stie ca tu insasi in natura ta reprezinti iubire, El este si va fi mereu sursa ta de dragoste!

Cand te-a creat Dumnezeu a stiut ca tu poti darui cu toata fiinta ta, mai presus de tine si de ce ai, ca tu- fiinta minunata esti in acelasi timp o floare gingasa de primavara dar si zeita a puterii! Cand te-a creat Dumnezeu a pus in tine cel mai nobil suflet, mai cald si mai bland. Pe tine, te-a creat cu nevoie de protectie, de siguranta si de aceea El spune: “IMI PASA!” El este cel care spune: “nu te teme caci sunt cu tine”, El este susurul bland care ne alina sufletele si El este adierea care ne mangaie inima si alina durerile. El este Elohay Mikarov – “Dumnezeul care este aproape” si Immanu El – “Dumnezeu este cu noi”

“Asa vorbeste Domnul care te-a facut(…) “Nu te teme de nimic, caci Eu te izbavesc, te chem pe nume: esti al Meu. Daca vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine; si raurile nu te vor ineca; daca vei merge prin foc, nu te va arde, si flacara nu te va aprinde. De aceea, pentru ca ai pret in ochii Mei, pentru ca esti pretuit si te iubesc, dau oameni pentru tine si popoare pentru viata ta.Nu te teme de nimic, caci Eu sunt cu tine!” (Isaia 43: 1,2,4-5)

LA MULTI ANI suflet drag, care te numesti FEMEIE!

 

Ființă cu parfum de primavara was last modified: March 8th, 2015 by Sa Crestem Impreuna

About the author:

Leave a comment

Back to Top