Un singur om poate schimba omenirea! Esti tu acela?

Un singur om poate schimba omenirea! Esti tu acela?

Un singur om poate schimba omenirea! Esti tu acela?

No Comments

Voi sunteţi lumina lumii (…) Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor încât, văzând faptele voastre cele bune, să-L preamărească pe Tatăl vostru Cel din ceruri.” (Matei V, 14 şi 16)

“Pentru ca raul sa invinga pe pamant este suficient ca oamenii buni sa nu faca nimic”

Este ingrijorator cum multi crestini au uitat care le este menirea pe acest Pamant: sa-L iubim pe Dumnezeu cu toata fiinta, sa ne iubim aproapele si sa le spunem tuturor oamenilor despre dragostea Domnului nostru pentru ca sa ne bucuram cu totii in aceasta dragoste. De aceea dragi frati si surori,scriu acest articol,ca impreuna sa crestem in dorinta de a ne duce la bun sfarsit lucrarea noastra,sa propovaduim Evanghelia tuturor oamenilor, ca fiecare suflet sa traiasca in aceasi dragoste si bucurie ca noi.

Sa aducem  lumina celor din jur si impreuna sa luptam impotriva intunericului!

Trebuie sa stea in caracterul nostru, in dragostea noastra, in pasiunea noastra, in scopul nostru mantuirea celor pierduti. Atata timp cat vom fi egoisti, cat ne vom gandi doar la probleme noastre si Ii vom cere ajutorul lui Dumnezeu doar pentru noi atunci totul este pierdere de vreme, inseamna ca am uitat care este scopul si misiunea noastra ca si crestini.

Trebuie sa iesim din zona noastra de confort, cu devotament, curaj si ravna in Duhul Sfant si sa spunem lumii cine suntem, sa marturisim minunile lui Dumnezeu care le-a facut in vietile noastre, sa-L slavim si sa-L glorificam! Sa le spunem ca si ei au un Salvator si un Mantuitor, ca si ei sunt iubiti si au rezervat un loc in ceruri, sa ne aratam dragostea pentru orice suflet si sa aducem bucurie in cer!

Dumnezeu ne stie puterea, noi suntem pionii in aceasta lume si trebuie sa ne lasam condusi de Duhul Sfant pentru a ne indeplinii chemarea. Dupa Dumnezeu, noi reprezentam cel mai mare pericol pentru Satana din acest motiv ne-a declarat razboi prin toate atacurile lui si sta la panda neincetat ..dar „…luaţi scutul credinţei cu care veţi stinge toate săgeţile aprinse ale celui rău.” Efeseni 6:16

Caut printre ei un om care … sa stea in mijlocul sparturii inaintea Mea …”(Ezechiel 22:30).

Daca te simti fara putere azi si crezi ca tu singur nu poti face mare diferenta in lumea asta permite-mi sa-ti spun ca TU ai toata puterea si prin tine se poate face intr-adevar o mare diferenta si o mare lucrare in lumea in care traim.

De cati oameni a fost nevoie pentru a-l salva pe omul de pe drumul spre Ierihon? Un singur samaritean milos.
De cati oameni a fost nevoie pentru a-l confrunta pe Faraon si a conduce Exodul? Un singur om-Moise.
In 1645, un singur vot i-a dat puterea lui Oliver Cromwell, putere asupra Angliei.
In 1776, un vot a dat Americii limba de baza engleza nu germana.
In 1868 un vot l-a salvat pe presedintele Andrew Jackson de la destituire.
In 1941 un vot i-a dat conducerea lui Hitler asupra Partidului Nazist.
Estera o fata evreica, care s-a casatorit cu un rege pagan, a rupt traditia tarii si a intrat in sala tronului regelui, i-a spus ce avea de spus si si-a salvat natiunea de la holocaust. O femeie-o singura femeie-a salvat o intreaga natiune, deoarece a fost gata sa se implice personal pana la sacrificiu. ”Daca va fi sa pier, voi pieri.”(Estera 4:16).

Inainte de a spune: ”Altcineva ar trebui sa faca acest lucru, nu eu.” Citeste aceste cuvinte: ”Sunt doar unul singur si cu toate acestea sunt unul si nu le pot face pe toate- dar ceva pot face. Si fiindca nu pot face totul n-am sa refuz sa fac ceea ce pot face.”

Inainte crestinii erau persecutati, erau amenintati cu moartea, erau batuti, condamnati la munca silnica, erau urmariti, erau torturati si omorati (puteti citi aici putin despre viata lui Richard Wurmbrand ). Acum, in Romania, nu mai suntem nici batuti, nici torturati sau omorati si cu toate astea misiunea noastra de evanghelizare a regresat alarmant.

Mai jos gasiti un video motivant cu Joyce Meyer, un leader crestin devotat pe care Domnul sa o binecuvanteze pentru lucrarea pe care o face..un video despre Satana, cum ataca si de ce trebuie sa luam atitudine impotriva lui.

De asemenea dorim ca si prin acest site si aceasta comunitate: ”Sa crestem impreuna!” sa organizam periodic lucrari de evanghelizare, de intarire si crestere spirituala impreuna..asteptam inscrierea voastra la aceasta comunitate si cat mai multe commenturi sau mesaje pe acest subiect.

 

 

 

Un singur om poate schimba omenirea! Esti tu acela? was last modified: March 2nd, 2015 by Sa Crestem Impreuna

About the author:

Leave a comment

Back to Top