Moral sau spiritual

Moral sau spiritual

Moral sau spiritual

No Comments

 

“Căci firea pământească pofteşte împotriva Duhului, şi Duhul, împotriva firii pământeşti; sunt lucruri potrivnice unele altora, aşa că nu puteţi face tot ce voiţi. (Galateni 5:17)

Cine nu slujeste foarte curand nici nu va mai credeci va deveni un om MORAL!
Noi trebuie sa fim spirituali.

Pentru a fi moral nu ai nevoie de crestinism. orice alta religie te poate invata moralitatea

Moralitatea e ca un pliant primit de la religia bahai cu fraze extrase din filozofia grecilor antici sau de ce nu invataturile lui Buda. Nu gasesti nimic rau.

 

Moralitatea este cea mai mare pacaleala a satanei.
El iti spune sa stai linistit ca tu esti un om moral desi noi trebuie sa fim spirituali.

Moralitatea este nascuta din firea pamanteasca si ea insasi naste reguli si doctrine. Ce e pentru tine moral pentru altii poate fi imoral. Moralitatea nu are legatura cu pacatul. Moralitatea e cea care iti spune ca tu esti corect si drept pentru ca lumea sa te placa.

Duhul Domnului este cel ce spune ca Drept este unul singur si anume Isus Hristos si ca tu nu esti nici corect nici drept. EL este ADEVARUL iar atunci cand stii acest Adevar, abia atunci devii liber.

Apostolul Pavel spune sa umblam dupa lucrurile Duhului > Zic dar: umblaţi  cârmuiţi de Duhul şi nu împliniţi poftele firii pământeşt. si astfel sa devenim oameni spirituali.

Nu poti deveni un om spiritual alergand dupa moralitatea dezvoltata de lume. Omul spiritual este doar cel ce alearga la Hristos.

Slujirea este data de alergarea ta. Tu la cine sau dupa ce alergi?

Credinta ta nu poate fi marita decat prin slujire pentru ca credinta presupune ca tu sa initiezi si Dumnezeu sa finalizeze sau mai bine spus sa-L lasi pe Dumnezeu sa-ti arate ce poate face pentru tine sau pentru altii. Credinta trebuie testata iar cel mai bun mod este prin slujire.

Satana vrea ca tu sa-i lasi pe altii mai batrani ca tine sau mai mai experimentati in viata de credinta. Nicidecum sa te duci tu. Eventual iti spune mergi la pastor sa-i spui si tu ai terminat treaba.


Ridica-te dupa banca, pune-te in genunchi si spune-i Lui Dumnezeu: Doamne nu vreau sa fiu un om moral ci unul spiritual. Vreau ca tu Isuse sa vorbesti din mine si prin mine, ajuta-ma sa fiu un astfel de om!


Moral sau spiritual was last modified: June 3rd, 2016 by Sa Crestem Impreuna

About the author:

Leave a comment

Back to Top