Opt modalitati prin care rudele pot distruge o casatorie

Opt modalitati prin care rudele pot distruge o casatorie

Opt modalitati prin care rudele pot distruge o casatorie

No Comments

Fa-ti rost de o viata!

Din nefericire in Romania, 1 din 8 cazuri de divort sunt din cauza parintilor (predominant din cauza mamei-soacre). Am gasit un articol (in United Christian Broadcasters) despre parintii bagareti si ne-am decis sa-l postam, pentru ca dand un search pe google despre aceasta tema ramanem uimiti sa vedem cate discutii sunt pe acest subiect si cate relatii si casnicii sunt distruse din cauza influentelor parintilor si a celor din exterior.

„De aceea va lasa omul pe tatal sau si pe mama sa, si se va lipi de nevasta sa si se vor face un singur trup.”(Genesa 2:24)

Articolul urmator ar trebui sa puna parintii pe ganduri atunci cand vreunul dintre copii vrea sa se casatoreasca sau este casatorit.

„Opt modalitati prin care rudele pot distruge o casatorie”:

1.     Atunci cand un copil  al tau decide sa se casatoreasca- arati ostilitate fata de persoana aleasa; in definitiv inseamna mai putina dragoste pentru tine deci esti indreptatit/a sa o respingi;

2.     Sugereaza sa petreaca fiecare duminica si sarbatori cu tine; daca nu o vor face arata-ti indignarea!

3.     Daca au probleme cu partenerul de casatorie, incurajeaza-i sa vina acasa; cand o vor face, asculta-i si arata-le si alte puncte negre care poate le-au scapat la partenerul lor. Nu uita, picatura dupa picatura, erodeaza si pietrele.

4.     Daca au probleme financiare salveaza-i. Daca si tu ai probleme financiare, imprumuta-te, implora, da-te peste cap doar ca sa stie ca atata timp cat  traiesti tu, esti salvarea lor.

5.     Daca au o problema cu alcoolul, spune-le ca partenerul de casatorie le-a provocat-o; in definitiv fiecare are nevoie de cineva pe care sa dea vina.

6.     Daca au oportunitatea sa fie promovati si asta implica mutarea departe de voi, aminteste-le ca banii nu sunt cel mai important lucru si ca vor fi blestemati de Dumnezeu daca nu asculta de porunca Lui din Exod „Cinsteste pe tatal tau si pe mama ta, pentru ca sa ti se lungeasca zilele in tara pe care ti-o da Domnul Dumnezeul tau.”(Exod 20:12)

7.     Daca exista nepoti, rasfatati-i. Daca parintii obiecteaza, spune-le sa te lase in pace; doar nu de asta exista nepotii pe lume?

8.     Daca copilul are o cearta cu partenerul sau partenera, pune mai multe paie pe foc. Daca te stradui, poti transforma un schimb de vorbe intr-o cearta majora care le va distruge casnicia!

Daca esti parinte si gandesti in termenii acestia..fa-ti rost de o viata..a ta!

Speram ca v-a placut articolul :) ..asteptam sa ne spuneti si parerea voastra despre acest subiect intr-un comment..

 

 

Opt modalitati prin care rudele pot distruge o casatorie was last modified: March 2nd, 2015 by Sa Crestem Impreuna

About the author:

Leave a comment

Back to Top