Total cu Dumnezeu, partial cu Isus Hristos

Total cu Dumnezeu, partial cu Isus Hristos

Total cu Dumnezeu, partial cu Isus Hristos

No Comments

 

 *”Cine nu este cu Mine este impotriva Mea, si cine nu strange cu Mine risipeste.” – spune Domnul Isus in Matei capitolul  12:30.

Cateva versete mai jos tot Domnul Isus spune : * “Pui de naparci, cum ati putea voi sa spuneti lucruri bune, cand voi sunteti rai? Caci din prisosul inimii vorbeste gura.”
Numai noi romanii spunem : Are gura rea dar inima e buna. FALS spune Dumnezeu.

In ultima vreme aud tot mai des ca foarte multi oameni sunt cu Dumnezeu dar nu cu Isus Hristos. Ba mai mult mi-a spus cineva in aceste zile ca “pana la Dumnezeu sunt si sfintii si Maica Domnului care si ei te ajuta sa ajungi unde trebuie” Aceasta este din pacate contrar Sfintei Scripturi.

Am primit si intrebarea: “tu esti tot cu Isus? nu cu Dumnezeu?”

Chiar daca aceste lucruri au fost repetate in multe randuri si in multe alte articole oamenii uita. Biblia ne spune ca dupa ce se predica Cuvantul lui Dumnezeu vin dracii care fura tot asa incat nu ramane nimic.
Nu ma crezi? Fa un test. Intreaba luni pe cineva ce s-a predicat duminica sau ce a spus preotul?
Nu va stii sa-ti raspunda.

Isus Hristos este Fiul lui Dumnezeu, este Dumnezeu insusi intrupat pe pamant.
Isus Hristos a fost inca de la inceput pentru ca Isus Hristos este Dumnezeu. Primeste atributul de Fiu al Lui Dumnezeu prin INTRUPARE.

Isus Hristos este Domnul Domnilor, Imparatul Imparatilor. Pentru Isus Hristos si prin Isus Hristos s-au facut toate lucrurile. Toate dregatoriile si stapanirile ii sunt supuse. Lui Isus Hristos i s-a dat Judecata.

Isus Hrisots este capul Bisericii si nu capul Bisericii ortodoxe, catolice sau protestante ci capul Bisericii in care suntem toti madulare ale trupului LUI. Nu poti fi madular al lui Isus Hristos atata timp cat tu il rejectezi.

Isus Hristos este Mantuire si nimeni nu poate ajunge la Tatal decat prin Isus Hristos. Cine nu cunoaste pe Isus Hristos nu cunoaste nici cine este Dumnezeu, pentru ca marama de pe ochi nu cade decat atunci cand venim la Isus Hristos. Sangele Lui Isus Hristos are putere sa te curete de orice pacat.

EL este Cel mort pentru pacatele mele si inviat pentru ca eu sa traiesc si sa fiu eliberat de pacat. Nu exista alta cale.

* “Şi ştim că Cel ce a înviat pe Domnul Isus ne va învia şi pe noi împreună cu Isus şi ne va face să ne înfăţişăm împreună cu voi.” (2 Corinteni 4:14)

Isus Hristos este Cuvantul, Isus Hristos este Calea, Adevarul si Viata!

* Şi Isus Hristos a murit pentru toţi, pentru ca cei ce trăiesc să nu mai trăiască pentru ei înşişi, ci pentru Cel ce a murit şi a înviat pentru ei. (2 Corinteni 5:15)
Eu nu mai traiesc pentru mine ci pentru Cel ce traieste in mine, pentru Cel ce a murit pentru mine adica pentru Isus Hristos.

* “Aşa că, de acum încolo, nu mai cunoaştem pe nimeni în felul lumii, şi chiar dacă am cunoscut pe Hristos în felul lumii, totuşi acum nu-L mai cunoaştem în felul acesta
Căci, dacă este cineva în Hristos, este o făptură nouă. Cele vechi s-au dus, iată că toate lucrurile s-au făcut noi.” (2 Corinteni 5:16-17)
Cine il cunoaste pe Hristos este o faptura noua si nimic vechi nu mai locuieste in noi.
Asadar a fi crestin inseamna a-L cunoaste pe Isus Hristos si cine spune altfel se inseala si Adevarul nu locuieste in el. Cand Isus Hristos ti se arata vei spune : Domnul Meu si Dumnezeul Meu si nu vei mai intreba nici pe preot, nici pe pastor cine este Dumnezeu pentru ca EL va locui in tine.
Eu si Tatal UNA SUNTEM!
Isus Hristos este Usa. * “Daca intra cineva prin Mine, va fi mantuit ” (Ioan 10:9) Cine spune asta? Isus Hristos!
Ioan capitolul 1 incepe asa: *
  • La început era Cuvântul, şi Cuvântul era cu Dumnezeu, şi Cuvântul era Dumnezeu.
  • El era la început cu Dumnezeu.
  • Toate lucrurile au fost făcute prin El; şi nimic din ce a fost făcut n-a fost făcut fără El.*

Asadar Isus Hristos este Cuvantul Intrupat si Cuvantul este Dumnezeu. Prin INTRUPAREA Cuvantului si anume prin nasterea lui Isus Hristos, Dumnezeu ne impaca cu EL.

 * “Pe El, adica pe ISUS HRISTOS Dumnezeu L-a rânduit mai dinainte să fie, prin credinţa în sângele Lui, o jertfă de ispăşire, ca să-Şi arate neprihănirea Lui, căci trecuse cu vederea păcatele dinainte, în vremea îndelungii răbdări a lui Dumnezeu, pentru ca, în vremea de acum, să-Şi arate neprihănirea Lui în aşa fel încât să fie neprihănit, şi totuşi să socotească neprihănit pe cel ce crede în Isus.” (Romani 3:25-26)

Si aici sta o mare taina pe care foarte multi crestini o ignora. Ai putea spune : cum adica Isus Hristos sa ma impace cu EL insusi? Dumnezeu este Duh. Ce e nascut din Duh este Duh, ce e nascut din carne este carne. Dar pacatul meu cere moarte, cere sange, cere jertfa pentru ca plata pacatului este MOARTEA.Din aceasta cauza a trebuit ca Dumnezeu sa se faca carne si a facut-o prin Isus Hristos pentru ca EL sa poata muri, sa poata curge Sange si pentru ca EL, Isus Hristos sa fie Jerfa Suprema pentru mine. Altfel eu as fi meritat moartea vesnica.

1 Ioan spune: *

  • El, Iisus Hristos, este Cel ce a venit cu apă şi cu sânge; nu numai cu apă, ci cu apă şi cu sânge; şi Duhul este Cel ce mărturiseşte despre lucrul acesta, fiindcă Duhul este adevărul.
  • (Căci trei sunt care mărturisesc în cer: Tatăl, Cuvântul şi Duhul Sfânt, şi aceşti trei una sunt.)
  • Şi trei sunt care mărturisesc pe pământ: Duhul, apa şi sângele, şi aceşti trei sunt una în mărturisirea lor.
  • Dacă primim mărturisirea oamenilor, mărturisirea lui Dumnezeu este mai mare; şi mărturisirea lui Dumnezeu este mărturisirea pe care a făcut-o El despre Fiul Său.
  • Cine crede în Fiul lui Dumnezeu are mărturisirea aceasta în el; cine nu crede pe Dumnezeu Îl face mincinos, fiindcă nu crede mărturisirea pe care a făcut-o Dumnezeu despre Fiul Său.
  • Şi mărturisirea este aceasta: Dumnezeu ne-a dat viaţa veşnică şi această viaţă este în Fiul Său

Isus a spus : Ramaneti in Vita, Ramaneti in Cuvantul Meu, Ramaneti in Dragostea Mea

Vita, Cuvantul Meu si Dragostea reprezinta pe Domnul Isus!Iar eu va spun sa ramaneti in ISUS HRISTOS!

Iesiti din Hristos, moartea e iminenta!

Isus Hristos sa ne ajute si sa aiba mila de poporul roman!

GR

 

* = sublinierea autorului

Total cu Dumnezeu, partial cu Isus Hristos was last modified: June 22nd, 2016 by Sa Crestem Impreuna

About the author:

Leave a comment

Back to Top