Despre noi

Despre noi

Ceea ce credem noi despre Dumnezeu este cel mai important lucru care ne defineste in mod constient si inconstient, caci ceea ce credem determina modul in care gandim si ne comportam, iar amandoua determina ceea ce devenim!

Suntem o echipa tanara de crestini care doreste sa fie prietena cu toti crestinii din Romania si din lume. Scopul nostru este de a-L slavi pe Dumnezeu, de a-I aduce Lui toata gloria, pentru ca, doar datorita Lui traim o viata din belsug in binecuvantari. De asemenea dorim sa ne intarim unii pe altii in dragoste si acest site sa devina un mijloc de inchinare al nostru, al tuturor, pentru Dumnezeu.

Ca si crestini stim ai cui suntem si mai mult stim care este scopul nostru pe pamant si vrem ca la sfarsitul vietii noastre sa  putem spune ca apostolul Pavel : “m-am luptat lupta cea buna,mi-am ispravit alergarea,am pazit credinta” (2 Timotei 4:7-8).
Publicam zilnic Cuvantul lui Dumnezeu pentru azi , sursa: UCB (United Christian Broadcasters),un scurt mesaj zilnic alaturi de cateva ganduri  cu care fiecare din noi sa ne incepem ziua.

De asemenea dorim ca fiecare articol sa vina in ajutorul fiecaruia,sa ne ajute sa ne vindecam temerile,ingrijorarile,fricile,sa ne ajute sa crestem in credinta,in nadejde si sa mentina vie increderea noastra pe care o asteapta o mare rasplatire! (Evrei 11 :35)

 

Haideti sa fim o comunitate pe placul Domnului nostru !

«Caci daca traim pentru Domnul traim si daca murim pentru Domnul murim. Deci fie ca traim, fie ca murim,noi suntem ai DOMNULUI » (Romani 14 :8)

Daca inca nu L-ai cunoscut pe Isus iti prezint 3 esentiale motive pentru care ai nevoie de El :

-         ai un trecut !nu te poti intoarce in trecut sa schimbi unele lucruri pe care le-ai facut,le regreti si poate ai da orice sa nu le fi facut..sau poate simti ca nu ai pacatuit ‘asa mult’ sau nu simti asa greu povara pacatelor tale DAR prin insasi fiinta noastra suntem pacatosi si mai mult fiecare mic pacat facut cu intentie sau nu,are o consecinta fatala :moartea !O viata fara Dumnezeu este goala,esti un om mort pe dinauntru ,esti mort spiritual si dupa moartea fizica iti vei petrece eternitatea in ‘focul ghenei’..oare se merita ?INSA Isus se poate intoarce in trecutul caci’Isus este acelasi ieri si azi si in veci’(Evrei 13 :8) sa-ti stearga pacatele,sa-ti aduca iertarea si sa-ti aduca un nou inceput.

-         Ai nevoie de un prieten.Isus cunoaste toate adancurile tale doar El stie cine esti..poti minti pe cei apropiati,chiar si pe tine dar pe Dumnezeu nu-L poti minti !Poti venii inaintea Lui cu toate framantarile ca si la un prieten pentru ca Isus te iubeste cu o dragoste vesnica !

-         Are cheile viitorului.In cine iti pui increderea ?In oameni?oamenii mereu te vor dezamagi mai devreme sau mai tarziu,mai mult sau mai putin,poti conta cu adevarat pe ei cand poate si ei se lupta sa supravietuiasca in aceasta lume grea si rece?.. mama,tata,sot,sotie,prieteni poate iti pui increderea in ei si cu ajutorul lor treci mai usor prin viata..dar nu este asta tot ce conteaza,stii si tu..ei azi sunt maine poate nu mai sunt,azi iti sunt aproape si maine poate te resping dar Dumnezeu este UNUL singur !! ‘Nicidecum n-am sa te las,cu nici un chip nu te voi parasi’(Evrei 13 :5),in mainile Lui esti in siguranta,azi,maine si pentru toata eternitatea !’Caci eu stiu gandurile,pe care le am cu privire la voi,zice Domnul,ganduri de pace si nu de nenorocire,ca sa va dau un viitor si o nadejde.Voi ma veti chema,si veti pleca ;Ma veti ruga si va voi asculta.Ma veti cauta,si Ma veti gasi,daca Ma veti cauta cu toata inima.’(Ieremia 29 :11-13) Ce incurajare…

 

Daca doresti sa incepi o relatie personala cu Isus Hristos,iti propunem aceasta rugaciune sau poti spune o rugaciune din suflet..

‘Doamne Isuse,

Stiu ca ai murit pe cruce pentru pacatele mele si vreau sa fii Domn in viata mea.Imi pare nespus de rau pentru pacatetele mele,ca am fost impotriva Ta si pentru modul meu egoist de viata,pentru tot ce am facut rau si gresit in viata mea.Te rog Doamne iarta-ma !Te rog Doamne intra in viata mea acum,fii Tu Doamne Salvatorul si Domnul vietii mele.Curateste-ma si umple-ma cu Duhul Tau cel Sfant si ajuta-ma sa te cunosc,sa te iubesc si sa ma supun tie ca Stapan al vietii mele.Iti multumesc Doamne pentru indurarea Ta si ajuta-mi Doamne !Amin !’

Daca te-ai rugat aceasta rugaciune sau propria-ti rugaciune cu sinceritate,Dumnezeu te-a salvat de pacatele tale ‘Daca Il marturisesti,deci,cu gura ta pe Isus ca Domn si daca crezi in inima ta ca Dumnezeu L-a inviat din morti,vei fi mantuit’(Romani 10 :9) si te-a facut o persoana noua in Hristos’Caci,daca este cineva in Hristos,este o creatie noua.Cele vechi s-au dus ;iata ca toate lucrurile s-au facut noi ‘(2 Corinteni 5 :17).

Daca tocmai l-ai primit pe Isus iti recomandam sa ne lasi un mesaj cu numele si orasul tau si iti vom raspunde cu cat mai multe informatii utile(biserica,prieteni,linkuri utile si materiale ajutatoare).

De asemenea pentru oricine care are o intrebare,framantare personala ne poate lasa un mesaj si vom raspunde cat de repede posibil…pentru ca nu uitati suntem o comunitate in Hristos si ne ajutam in orice problema..asa ca nu ezitati sa ne contactati !

 

« Putem totul in Hristos care ne intareste ! »

                                                                                   Fiti binecuvantati!

 

 

Leave a comment

Back to Top